Ouders vertellen over de Fiep: Majda Boukhari Raouia

Majda Boukhari Raouia, moeder van Kossay (9) en Louay (6): De belangrijkste reden om voor de Fiep te kiezen was voor mij de betrokkenheid van zowel de leerkrachten als de ouders bij de school. Er is een leuk en enthousiast team. Mijn indruk is dat de manier van lesgeven heel goed en prettig is voor de kinderen. Er wordt gewerkt met de methode ‘de vreedzame school’ wat ik aantrekkelijk vind. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen op zijn plek zit en zich veilig voelt.

De Fiep heeft het absoluut waargemaakt voor mijn kinderen. Maar ook voor mijzelf als ouder. Ik help veel op de school, waardoor ik mij betrokken voel en ook een kijkje ‘achter de schermen’ krijg. Wat ik heel leuk vind zijn de activiteiten die allemaal worden georganiseerd binnen en buiten de klas. Denk aan de wekelijkse koffieochtenden die er zijn tot en met groep 4, pepernoten bakken, paasontbijt, de kleutermusical en de naschoolse activiteiten. Dat is er dus allemaal naast de gewone schoolreisjes en kampen.

Tegen ouders die nog een keuze moeten maken wil ik benadrukken dat de Fiep op een open manier naar leerlingen en ouders kijkt en luistert, zodat iedereen goed op zijn plek zit en zich veilig voelt. De meerkunners worden goed uitgedaagd, maar er is ook extra hulp voor leerlingen de juist dat nodig hebben. De activiteiten die worden georganiseerd, zorgen voor waardevolle herinneringen bij de kinderen.