Kinderdagverblijf

Kom kijken bij Smallsteps Westendorp en laat je verassen!

Je bent op zoek naar buitenschoolse opvang. Natuurlijk wil je dat je kind in een gezellige, veilige omgeving lekker kan spelen met vrienden, allerlei sportieve en leuke activiteiten kan doen, een boekje kan lezen op de bank of even niets doen.

Smallsteps Westendorp KOV
Op het kinderdagverblijf inspireren en stimuleren we, maar we laten jouw kind zoveel mogelijk zelf doen. Je eerste losse stapjes? Zelf je boterham smeren? Een pirouette? Probeer het maar!

Er wordt bij het kinderdagverblijf opvang geboden aan 45 kinderen: 17 baby’s en 28 peuters. Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen veel frisse lucht opdoen en veel leren van de wereld om hen heen. Binnen kunnen kinderen naast het speelgoed spelen in verschillende speelhoeken. We doen daarnaast allerlei leeftijdsgerichte activiteiten met de kinderen zodat ze hun sociale en lichamelijke vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Deze activiteiten worden aan de hand van thema’s uitgevoerd.

Smallsteps
Wij geloven in de kracht van ieder kind!
Onze mensen, onze locatie en de activiteiten: dat zijn de drie belangrijkste ingrediënten van ons opvangrecept.
Warme, positieve, creatieve pedagogisch medewerkers zorgen voor ene vertrouwde omgeving waarin kinderen zich thuis voelen.
Spelen en leren gaan heel goed samen in onze speeltuin en de lees, schilder en bouwhoeken, waar we elke dag weer iets nieuws ondernemen!

Financiën en overeenkomst
De buitenschoolse opvang valt onder de Wet kinderopvang. U kunt hiervoor een kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Wat krijgt u terug van de Belastingdienst? Kijk op www.toeslagen.nl voor een exacte berekening. U gaat met uk een overeenkomst aan voor de bso en ontvangt van uk een factuur. Uk kan u ook helpen bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Neem hiervoor contact op met ons servicekantoor. Samen vragen we het aan!

Inschrijven of meer weten?
U kunt uw kind inschrijven voor de buitenschoolse opvang door middel van het inschrijfformulier op onze website; www.smallsteps.nl/kinderopvang/amsterdam-centrum-westendorp

Verder zijn wij bereikbaar op het nummer 020-4176048 of via mail westendorp@smallsteps.nl